^

 • 1 Rólunk mondták
  "Barátságos, hangulatos étterem-söröző a Nyugatitól két percre. Árai és hangulata miatt a diákság és a fiatalok nagy kedvence. Rendezvényekre is kitűnően alkalmas, ráadásul nem számítanak fel terembérletet."
 • 2 Rólunk mondták
  “Farkas éhesen érkeztünk és degeszre ettük magunkat. Prágai húsleveseket és egy 2 személyes szlovák tálat rendeltünk hárman. Már a leves is kiadós és nagyon finom volt...."
 • 3 Rólunk mondták
  "Az étel-ital jó volt, az egyik legjobb sztrapacskát készítik a városban, jobbat csak "odaát" ettem. Meg voltunk elégedve, a pincérek figyelmességével és az árakkal is."
 • 4 Rólunk mondták
  ""A Szlovák söröző mitikus hely. Én anno, mikor először voltam itt úgy 3-4 éve már tudtam, hogy nagyon jó a konyha. Ennek fényében hoztam ide először a szülőket kajálni. Hatalmas adagot adtak, akkor még nagyon jó áron, nagyon jó sörrel kísérve. ...Mindent egybevetve javaslom kipróbálásra, már csak amiatt is, mert ha belépsz, az egy instant időutazás a 80-as évekbe."
 • 5 Rólunk mondták
  "Barátságos, hangulatos étterem-söröző a Nyugatitól két percre. Árai és hangulata miatt a diákság és a fiatalok nagy kedvence. Rendezvényekre is kitűnően alkalmas, ráadásul nem számítanak fel terembérletet."


Szlovák Étterem és Söröző

tradícionális szlovák ételek és italok

Facebook - heti menü

Kritikák, leírások, élménybeszámolók:

 

"A Nyugati térhez közel, a pesti utcák magas építményei között rejtőzik ez a kis gyöngyszem. Életem első búzasörét kóstolhattam meg náluk, s azóta is, ha tehetem visszatérek barátaimmal, hogy egy remek estét a Szlovák sörözőben alapozzunk meg. Nyár révén a teraszt részesítettem előnyben, amire hamar le kell csapni, mert sokan kedvelik. Bár óvatosan kell a közlekedéssel bánni az asztalok ugyanis egybe vannak a padokkal, így, ha figyelmetlenek vagyunk, könnyen rajtunk mosolyoghat a fél kocsma. Valóban az átalgosnál kissé drágább a szolgáltatás, de egyszer mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, mert részemről még sehol a városban nem ettem ilyen finom juhtúrós sztrapacskát. Mellékesen, olyan adagot kínálnak, hogy az két embernek is bőven elég, nemhogy egy személynek. A felszolgálók figyelmességének köszönhetően, előkelő színvonalú helyen érzi magát az ember, törődnek a vendéggel és azt gondolom ez sokat elárul egy helyről."

 

"Amennyiben odavagy a pilseni típusú sörökért, a juhtúróért, a sztrapacskáért, akkor a Szlovák Söröző a te helyed. Három részből áll a söröző: a külső terasz, a belső földszinti része és a galéria. Én a galériát szeretem a legjobban, ott is van sörös pult, a pincérnek így nem kell lépcsőznie, hamarabb megkapod a folyékony kenyeret. Az étlap változatos, az árak kicsit borsosabbak, de az adagok bőségesek. Ha nem akarsz egy komplett vacsorát, de azért belaknál, akkor egyél egy babgulyást vicc áron, vagy egy juhtúrós sztrapacskát. Együtt a kettőt csak akkor, ha minimum ketten vagytok. a kiszolgálás remek, igazi pincérek dolgoznak itt, lesik a vendég kívánságait, ha kiürül a korsód csaknem szó nélkül újra töltik. És az egész tetejébe szuper kávét főznek, én ugrottam már be csak egy eszpresszóra és a felszolgálók nem húzták a szájukat, hogy nem eszem végig az étlapot."

 

"A Szlovák söröző mitikus hely. Én anno, mikor először voltam itt úgy 3-4 éve már tudtam, hogy nagyon jó a konyha. Ennek fényében hoztam ide először a szülőket kajálni. Hatalmas adagot adtak, akkor még nagyon jó áron, nagyon jó sörrel kísérve. Az árak azóta emelkedtek, az adagok csökkentek, de az ételek-italok íze még most is remek.

Mindent egybevetve javaslom kipróbálásra, már csak amiatt is, mert ha belépsz, az egy instant időutazás a 80-as évekbe."

 

 

 

 

Copyright © 2020 szlovaksorozo.com